Influentam schimbarea cu ajutorul tehnologiei.

Proiectam, construim si livram solutii pentru afaceri personalizate si aplicatii mobile care permit amplificarea rezultatelor in munca. Fie prin crearea programelor speciale pentru corporatii, fie prin dezvoltarea de produse digitale pentru satisfacerea nevoilor specifice ale clientilor, ne mandrim cu livrarea unor solutii de varf. Evoluam pe masura ce participam si contribuim la dezvoltarea mediului uimitor al tehnologiei.

Tehnologia nu este stagnanta. Este o adaptare in continua schimbare a modului in care ne conectam cu munca noastra si uneltele de care avem nevoie. Din acest motiv concepem produse digitale care evolueaza odata cu tehnologia si livreaza pe termen lung evitand timpul pierdut cu actualizarea sau inlocuirea aplicatiilor depasite de avansul tehnologic. Solutiile si sprijinul pe care il oferim prin intermediul servicillor noastre de consultanta si suport va vor ajuta sa depasiti obiectivele stabilite.

SERVICII

SOFTWARE

Specialistii nostrii calificati cunosc mediul de afaceri si ofera solutii fiabile personalizate, in limitele de buget si timp, respectand cerintele specificate.

AUTOMATIZARI

Automatizarile software sunt aplicatii care se instaleaza pe sistemul dvs si pot fi instruite sa faca operatiunile unui utilizator real. Fara efort.

APLICATII MOBILE

Oferim aplicații native pentru iOS, Android și Windows, concepte noi sau bazate pe specificatiile si functiile unor platforme deja existente.

BRANDING&WEBDESIGN

Servicii de agenție digitala dedicata, care intelege principiile corporative ale afacerii dvs. și apoi va furnizeaza servicii pe masura. asteptarilor.

Abilitatea de a acumula informatie si de a emula rationamentul uman in cadrul solutiilor noastre sunt factorii care ne deosebesc de majoritatea celorlalti furnizori. GVN ofera solutii logice si usor de utilizat, care tin pasul cu evolutia tehnologiei. Astfel, in cadrul companiilor partenere, solutiile noastre permit eficientizarea intregului potential al personalului si imbunatatirea rezultatelor.

Valoare incrementala

Solutiile noastre inteligente de automatizare functioneaza cu instrumentele si programele pe care le aveti deja, permitandu-va sa evitati implementarea unor solutii noi de la zero, astfel creati o valoare incrementala imediata.

Software-ul nostru personalizat se integreaza perfect pe sistemele existente, creand servicii noi, autonome, cu capabilitatea uimitoare de auto reparare erori.

In cele din urma, operatiunile se realizeaza fluent si fara probleme, sub controlul dumneavoastra deplin pentru atingerea obiectivelor.

Automatizare simpla

Aplicatiile de automatizare realizate prin intermediul platformei GVN necesita de obicei un timp scurt de implementare, datorita librariilor incluse si a functiilor predefinite.

GVN se mandreste cu primul mediu inteligent de automatizare software complet vizual, niciun script impus sau cod ascuns.

Modul de interactionare drag and drop permite echipei dvs. sa creeze, sa gestioneaze si sa adapteze fluxul de lucru.

Usurinta de utilizare si accesabilitatea sunt conceptele dupa care ne ghidam in filozofia de design a tuturor solutiilor digitale GVN.

Sa construim productiv impreuna!

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Companieyour full name
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder

GVN OFFICE

Str. Pictor Daniel Constantin Rosenthal, Nr. 17
Sector 1
București, România

CONTACT

SUNATI ACUM

+4 031 419 02 61