Aplicatii Mobile

Aplicatii mobile GVN cu tehnologie de ultima generatie.
smartphone (1)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gvnro/public_html/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1054

Echipa noastra se straduieste sa proiecteze si sa dezvolte aplicatii mobile de ultima generatie, care sa satisfaca toate nevoile si sa va dea ocazia sa abordati cu succes lumea tehnologiei digitale mobile din zilele noastre. Fara restrictii de platforma, cream pentru iOS, Android, Windows si Cross Platform, aplicatiile mobile create de GVN va vor permite sa va conectati la un numar infinit de clienti si parteneri din intreaga lume.

Livram aplicatii native Androind, iOS si Windows, create de la zero sau bazate pe platformele online deja existente.

Aplicatiile mobile pe care le construim pentru mai multe platforme sunt programate pe o baza de cod C# partajata, astfel incat language, IDE si API sa poata fi adaptate.

UI nativ, acces API nativ, si performanta pe masura

Aplicatii cutting-edge cu suport in aceiasi zi in caz de update OS

Aplicatii de calitate livrate rapid de profesionisti de incredere.

Automatizam ciclul de viata al aplicatiilor tale iOS, Android, Windows is macOS.

Automatizam testele UI pe mii de dispozitive din lumea reala si sute de configuratii in cloud.

GARANTIA CALITATII

Printre developer-ii GVN se regasesc doar experti oficial certificati si dezvoltatori talentati, cu ani de experienta in domeniu si cunostiinte vaste in tehnologie si industrie. Prioritizand competenta in fata vitezei, livram intotdeauna produse de calitate, in cadrul bugetelor agreate. GVN propune software personalizat de top, cu o arhitectura care reprezinta o baza solida in vederea extinderii, o interfata prietenoasa de utilizare si fara probleme de performanta.

DESPRE NOIDESPRE NOI

TEHNOLOGII

Facem fata la orice nivel de complexitate si oferim solutii de calitate bazate pe urmatoarele tehnologii:

  • Back end and desktop: .NET, Java, PHP, Node.js, C++
  • Mobile: iOS, Android, Windows Phone, Apache Cordova, Xamarin
  • Frontend: HTML5, CSS3, JS
  • Databases: Microsoft SQL Server, MySQL, Oracle, SQL Azure, PostgreSQL, MongoD

INTEGRARE

Integrarea unui nou software pote uneori sa para un proces persistent, dar recunoastem importanta sa si suntem pregatiti pentru provocari. Expertii GVN asigura integrarea perfecta cu sistemele ERPCRMECM, precum si alte sisteme standard din domeniu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gvnro/public_html/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1054
[]
1 Step 1
Numeyour full name
Companieyour full name
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder