Software Personalizat

Dezvoltam software personalizat conform specificatiilor unice ale clientului.
network

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gvnro/public_html/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1054

Dezvoltarea de software personalizat pe nevoile companiei dumnneavoastra. Specialistii nostri sunt familiarizati cu mediul de afaceri si propun solutii inteligente in conformitate cu specificatiile si pastrand invariabil limitele de timp si buget. Echipa noastra de suport formata din experti ramane alaturi de dumneavoastra chiar si dupa finalizare proiectelor.

DOMENII DE ACTIVITATE

Pe parcursul a perioade de analiza a diferitelor industrii, am reusit sa ne cream o perspectiva profunda asupra caracteristicilor fiecareia si sa elaboram o strategie de abordare particularizate, functie de acestea. Oferim solutii care rezolva problemele clientilor in mod rapid si precis. Dupa ce am finalizat mai multe proiecte de succes pentru diferite corporatii si am asigurat automatizarea procesului de afaceri pentru mai multi clienti, putem spune ca suntem experti in:

null

FINANCIAR, BANCAR

Solutii software personalizat pentru institutii financiare si bancare care ccresc rentabilitatea, cota de piata, imbunatatesc relatiile cu clientii si cresc profiturile.

null

SANATATE

Solutii software pentru industria sanatatii care imbunatatesc fluxul de lucru, reduc costurile si sporesc veniturile.

null

COMERT

Solutii GVN extrem de configurabile ajuta companiile de comert sau horeca la optimizarea fluxului de lucru si imbunatatirea serviciilor.

null

TELECOMUNICATII

Sprijinm companiile de telecomuncatii cu solutii software integrate pentru procesele de afaceri si implementarea retelelor mobile si fara fir.

GARANTIA CALITATII

Printre developer-ii GVN se regasesc doar experti oficial certificati si dezvoltatori talentati, cu ani de experienta in domeniu si cunostiinte vaste in tehnologie si industrie. Prioritizand competenta in fata vitezei, livram intotdeauna produse de calitate, in cadrul bugetelor agreate. GVN propune software personalizat de top, cu o arhitectura care reprezinta o baza solida in vederea extinderii, o interfata prietenoasa de utilizare si fara probleme de performanta.

DESPRE NOIDESPRE NOI

TEHNOLOGII

Facem fata la orice nivel de complexitate si oferim solutii de calitate bazate pe urmatoarele tehnologii:

  • Back end and desktop: .NET, Java, PHP, Node.js, C++
  • Mobile: iOS, Android, Windows Phone, Apache Cordova, Xamarin
  • Frontend: HTML5, CSS3, JS
  • Databases: Microsoft SQL Server, MySQL, Oracle, SQL Azure, PostgreSQL, MongoD

INTEGRARE

Integrarea unui nou software pote uneori sa para un proces persistent, dar recunoastem importanta sa si suntem pregatiti pentru provocari. Expertii GVN asigura integrarea perfecta cu sistemele ERP, CRM, ECM, precum si alte sisteme standard din domeniu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/gvnro/public_html/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1054
[]
1 Step 1
Numeyour full name
Companieyour full name
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder